Cefalu hoed.jpg

Sicilië

Cefalu

Welkom!

Samen onderneem je dingen die je anders niet zou doen. Doe je ontdekkingen. Ontmoet je nieuwe gezichten. Samen verbreed je de horizon en deel je een mooie herinnering...

Samen reizen werkt verrijkend! Juist omdat je onderweg bent met anderen, veelal nieuwe gezichten. Je ziet alles door een andere bril en je maakt frisse contacten. Elke reis maken wij tot een bijzondere ervaring!

Steeds zijn wij op zoek naar unieke en interessante bestemmingen. Voor onze reisgroepen, waarin openheid en sfeer de ruimte krijgt. Met voldoende gelegenheid voor individuele wensen. Onze persoonlijke benadering staat hier borg voor. 

Reizen is weer mogelijk !

Na maanden gesloten te zijn geweest wordt de wereld weer langzaam opengesteld,  zij het behoedzaam en met oog voor de gezondveiligheid. Alle EU landen hebben nu de code groen of geel. Vanaf 8 augustus zul je voor terugkomst in Nederland een corona- of herstelbewijs moeten overleggen. Heb je dit niet is voor je terugreis een negatieve PCR of antigeentest verplicht. 

 

Dagelijks stellen wij ons op de hoogte van de ontwikkelingen en nemen wij - samen met onze partners - op tijd de beslissing of een reis wel of niet door kan gaan. Onze boekingsvoorwaarden zijn hierop afgestemd, zodat er voor jou geen belemmering is voor het maken van vakantieplannen. Je kunt er daarom gerust op zijn dat je geen schade hebt,  mocht de reis onverhoopt toch niet doorgaan. 

Actuele informatie >>

20190526_111947.jpg

Groepen & Veilig reizen  

Onze groepen bestaan uit minimaal 10 en maximaal 18 personen, waarmee wij rekening kunnen houden met de actuele richtlijnen van het RIVM. Hotels, restaurants en vervoersmaatschappijen worden o.a. hierop gecheckt. 

Eruit gelicht:

ontdek en relax -

8 dagen

Corfu

rondreis - 8 dagen

Sicilië 

Baltic 6.jpg
Excursiereizen

5 - 8 dagen  

1 standplaats

old-town-tallinn-1638395.jpg
Rondreizen

8 - 10 dagen

2 - 4 hotels 

Potamaki-BH-88.jpg
Relax en ontdek

8 dagen

1 standplaats

R&M Cochem II.jpg
Riviercruises

4 - 9 dagen  

luxe rivierschip 

Fiets_01_21492_4_3_71215.jpg
Actief op vakantie

4 - 8 dagen 

zeilen - wandelen

fietsen

Logo Marente.jpg
Ledenreizen

5 - 10 dagen 

vliegreizen  

Als reisspecialisten staan wij voor je klaar! Op het moment dat jij zover bent om een reis of vakantie te plannen. Heb je vragen of twijfel je nog, aarzel niet ons te benaderen.  Ook per telefoon staan we je graag te woord :  06 53 62 20 51.

Onze gasten vertellen ...

"Het was een fantastische reis met heel veel indrukken, informatie, maar vooral gezelligheid. Ben bang dat je ons nog weleens terug ziet :)"  Josje 

2018-04-20 09.33.06.jpg
20190525_110347.jpg

Wij gaan vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens, die uitsluitend worden gebruikt voor het toesturen van onze Reisideeën en worden bewaard in een beveiligde omgeving, die niet toegankelijk is voor derden. UIteraard kunt u zich ook gemakkelijk weer uitschrijven.