Vier de kerst op het water..... 

Het vaarprogramma voor KERST 2021 volgt in juni a.s. 

 Elbe cruise - 9 dagen 

 vertrek : 19 december 2020 - vanaf Dresden 

Een prachtige vaarvakantie door het land van Luther. In het historische centrum van Dresden waant u zich in één groot openluchtmuseum met prachtige kastelen van de keurvorsten en schitterende kerken. Prachtig natuurschoon beleeft u in de Sächsischer Schweiz bij Bad Schandau. Van veraf domineert de dom van Meissen met zijn markante torens. In Meissen maakt u kennis met het bekende porselein. Al varend komt Torgau in zicht, de plaats waar zijn vrouw Katharina von Bora met haar gezin naartoe vluchtte. Een prachtig heuvelachtig landschap met grillige rotsen. 

Schip :  HS Junker Jörg ****    

Cabins vanaf € 1398*)  p.p.  in A en B klasse  - transfer vanuit Nederland v.v.

*) De reissom per persoon is gebaseerd op verblijf in standaard cabine d/t en volpension aan boord. Voor grotere cabines geldt een toeslag,  afhankelijk per schip.  Genoemde transfers zijn inbegrepen. 

 Rhône - Saône cruise - 9 dagen 

 vertrek : 20 december 2020 - vanaf Chalons sur Saône/Lyon

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence


Een prachtige kerstcruise over de Rhône en Saône. Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence in de prachtige kerstsfeer van Frankrijk. Vanuit de sfeervolle salon of bij mooi weer vanaf het Zonnedek, geniet u van de schitterende uitzichten op het kleurrijke Rhônelandschap. We zijn er in geslaagd voor het eerst een prachtig 5-sterren superior luxe hotelschip te kunnen verzorgen op de bewonderenswaardige Rhône en Saône tijdens kerst! De kerstmarkten zijn de hele maand december nog in volle gang. En natuurlijk ontdekt u de charme van kleine Franse stadjes zoals Lyon en Avignon. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk!

Schip :  HS Swiss Gloria*****    

Cabins vanaf € 1398*) p.p.  in A en B klasse  - transfer vanuit Nederland v.v.

*) De reissom per persoon is gebaseerd op verblijf in standaard cabine d/t en volpension aan boord. Voor grotere cabines geldt een toeslag,  afhankelijk per schip.  Genoemde transfers zijn inbegrepen. 

 Romantische Rijn cruise - 7 dagen 

 vertrek : 21 december 2020 - vanaf Rotterdam

Welkom aan boord van het gloednieuwe 5-sterren luxe hotelschip George Eliot voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Uw kerstcruise begint en eindigt in Rotterdam! U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. Ervaar de luxe en het comfort van een gloednieuw 5-sterren hotelschip door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Tijdens de Kerstcruise geniet u van de met lichtjes versierde kerstmarkten en gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf en Bonn. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de George Eliot.

Schip :  HS Swiss Diamond ****  -  HS Anna Katherina *****    

Cabins vanaf € 898*)  p.p.  in A,  B en C klasse 

 Romantische Rijn cruise - 7 dagen 

 vertrek : 21 december 2020 - vanaf Arnhem/Düsseldorf

Een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van het unieke 5-sterren***** luxe hotelschip Emily Brontë. Met haar stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord ervaart u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. Maak tijdens deze cruise een bezoek aan Bonn, de stad van Beethoven, vol gezellige gedecoreerde pleintjes en verrassend veel bezienswaardigheden. Of verken op eigen gelegenheid de minder bekende, maar o zo charmante plaats Boppard in het romantische Rijndal. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Wij leggen graag de loopplank van de Emily Brontë voor u uit!

Schip :  HS Swiss Pearl ****    

Cabins vanaf € 798*) p.p.  in A en B  klasse  - transfer vanuit Nederland v.v.

*) De reissom per persoon is gebaseerd op verblijf in standaard cabine d/t en volpension aan boord. Voor grotere cabines geldt een toeslag,  afhankelijk per schip.  Genoemde transfers zijn inbegrepen. 

 Majestueuze Donau cruise - 8 dagen 

 vertrek : 20 december 2020 - vanaf Passau 

Vierlandencruise door het hart van Europa


Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Queen voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise de mooiste steden in het hart van Europa.  Zo ontdekt u romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Gaat u mee op excursie naar het majestueuze Stift van Melk? Of kiest u voor de excursie naar de Hongaarse Puszta? Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donaucruise. In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Schip :  HS Ariana ****    

Cabins vanaf € 998 p.p. *)  in A, B en C klasse  - transfer vanuit Nederland v.v.

Wij stellen offerte samen op basis van beschikbare cabines :