Geniet van al het moois in Nederland op de fiets

met eigen auto (of  trein) en de fiets

Stap niet ver van huis in een heel andere wereld! En ontdek de pareltjes van Nederland op de fiets. Vanuit een centraal gelegen hotel pak je na een uitgebreid ontbijt de fiets en verken je prachtige plekken in ons eigen land. Om 's avonds vol indrukken de dag af te sluiten met een heerlijk diner. 

 

Reissom per persoon met verblijf in ***(*) hotels in tweepersoonskamer d/t met ontbijt (LO) e/o diner (HP). Inclusief bagagetransport naar hotels. Auto gratis parkeren bij het eerste hotel (waar de fietstocht ook eindigt). Eenpersoonskamers op aanvraag vanaf deelname 3 personen.  Excl. € 35 reserveringskosten. FIetshuur op aanvraag. 

4-daagse fietsvakantie Gaasterland en Friese meren

Op deze korte fietstocht krijgt u een goede indruk van het Zuidwestelijke deel van het merengebied van Friesland. U komt door zeven van de elf steden die horen bij de beroemde Elfstedentocht. Stuk voor stuk zijn het prachtige stadjes met een rijke historie. U fietst door het karakteristieke Friese landschap met weidse uitzichten en drukbevaren meren en vaarten. In Gaasterland vindt u lichte glooiingen met loofbossen, houtwallen en zelfs kliffen. Lengte fietsroute 120 km. 

 

Excursies :  Workum - Sneek - Rijs - Waterrijke Friese steden en vergezichten - Jopje Huisman museum in Workum - Stavoren - Hindeloopen Slotermeer

Reissom per persoon € 390 HP. Vertrek elke dag mogelijk t/m oktober 2021. 

4-daagse fietsvakantie Limburg Culinair 

Een gevarieerde, verfrissende en smakelijke fietstocht door het lekkerbekkenlandschap in Limburg. Met de Maas als leidraad en beekdalen, boswegen en heidepaden als richtsnoer ontdekt u de mooie natuur, idyllische dorpen en pittoreske stadjes. De restaurants behoren tot de betere uit de regio en zijn adresjes om door te geven aan vrienden. Sommige restaurants worden genoemd in de Gault Millau, Bottin Gourmand of hebben een Bib Gourmand.  Lengte fietsroute 140 km. 

 

Excursies :  Weert - Roermond - Tegelen - Maaseik

Reissom per persoon € 495 HP. Vertrek elke vrijdag t/m oktober 2021. 

5-daagse fietsvakantie Noord-Hollandse hoogtepunten 

Vanuit Amsterdam fietst u door een schilderachtig Hollands landschap, een lieflijk strijdtoneel tussen land en water, met fiere poldermolens, weidse vergezichten en veel natuur. Het is opmerkelijk hoe snel de hectiek van de stad overgaat in stille fietspaden met vogelgeluiden. U fietst door oude vissersdorpen en een glooiend duinlandschap. In de historierijke steden Amsterdam en Haarlem is de Gouden Eeuw nog sterk aanwezig.  Lengte fietsroute 125 km. 

 

Excursies :  Amsterdam - Volendam - Zaandam - Noordwijk - Haarlem - Waterland

Reissom per persoon € 495 LO  -  € 595 HP .  Vertrek elke zondag t/m oktober 2021. 

5-daagse fietsvakantie rond de Zuiderzee (Markermeer)
- ook geschikt voor alleen fietsers - 

Geniet tijdens deze heerlijke fietsvakantie rond het Markermeer vanuit Huizen, met een boottocht van Enkhuizen naar Urk. U fietst door de geschiedenis in de oudhollandse stadjes, door de polders en door de Oostvaardersplassen. Langs de moderne architectuur van Almere en over de oevers van het Gooi keert u terug in Huizen. Lengte fietsroute 210 km. 

Excursies :  Huizen - Amsterdam - Volendam - Hoorn - Enkhuizen - Urk - Lelystad

Reissom per persoon € 395 LO.  Vertrek elke dag behalve donderdag t/m oktober 2021. 

SPECIAAL VOOR ALLEEN REIZIGERS :  5-daagse fietsvakantie door West-Friesland  
-  in groepsverband met 10 - 13 personen -   

West-Friesland, gelegen aan het IJsselmeer tussen Hoorn, Alkmaar, Schagen en Enkhuizen, is een uniek gebied om met de fiets te verkennen. Fraaie dorpen met lintbebouwing en mooie historische stadjes met leuke musea worden afgewisseld door een weids landschap met molens en authentieke stolpboerderijen. Vanuit een centraal gelegen groepsaccommodatie maak je elke dag een ontspannen fietstocht (met pauzes) in de omgeving. Totaal te fietsen :  230 km.    

 

Reissom per persoon € 475 VP. met verblijf in een eenpersoonskamer.  

Reisdata :  data volgen.   

alle geselecteerde hotels zijn Covid-19 proof en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com