top of page

Geniet van al het moois in Nederland op de fiets

met eigen auto (of  trein) en de fiets
Twente fietsen 2.png

Stap niet ver van huis in een heel andere wereld! En ontdek de pareltjes van Nederland op de fiets. Vanuit een centraal gelegen hotel pak je na een uitgebreid ontbijt de fiets en verken je prachtige plekken in ons eigen land. Om 's avonds vol indrukken de dag af te sluiten met een heerlijk diner. 

 

Reissom per persoon met verblijf in ***(*) hotels in tweepersoonskamer d/t met ontbijt (LO) e/o diner (HP). Inclusief bagagetransport naar hotels. Auto gratis parkeren bij het eerste hotel (waar de fietstocht ook eindigt). Eenpersoonskamers op aanvraag vanaf deelname 3 personen.  Excl. € 35 reserveringskosten en       € 5 SGR.  FIetshuur op aanvraag. 

DSC07007.JPG
4-daagse fietsvakantie Gaasterland en Friese meren

Op deze korte fietstocht krijgt u een goede indruk van het Zuidwestelijke deel van het merengebied van Friesland. U komt door zeven van de elf steden die horen bij de beroemde Elfstedentocht. Stuk voor stuk zijn het prachtige stadjes met een rijke historie. U fietst door het karakteristieke Friese landschap met weidse uitzichten en drukbevaren meren en vaarten. In Gaasterland vindt u lichte glooiingen met loofbossen, houtwallen en zelfs kliffen. Lengte fietsroute 120 km (32-45 per dag). 

 

Dagtochten naar Workum - Sneek - Rijs - Waterrijke Friese steden en vergezichten - Jopje Huisman museum in Workum - Stavoren - Hindeloopen Slotermeer

Reissom per persoon € 395 HP. Vertrek elke zondag mogelijk t/m oktober 2022. 

Deze fietsvakantie is uit te breiden naar 7 dagen vóór € 525 p.p. 

image-5410f096-e48c-458b-a814-e676d5f847
DSC00057.JPG
4-daagse fietsvakantie Twente Culinair 

Een heerlijke, afwisselende fietstocht door één van de mooiste fietsgebieden van Nederland: Twente. Havezathen en bossen met boerderijen wisselen dorpen en (kunst)stadjes af. U overnacht in mooie hotels en geniet van uitstekende maaltijden in restaurants die behoren tot de betere uit de regio, adresjes om door te geven aan vrienden. Enkele restaurants van deze tocht worden genoemd in de Gault Millau of hebben een Bib Gourmand. Wacht niet langer en kies voor deze prachtige fietsvakantie in Twente! Lengte fietsroute 150 km. 

 

Stops (overnachtingen) :   Tubbergen - Lattrop - De Lutte

Reissom per persoon € 575 HP. Vertrek elke donderdag - vrijdag - zondag t/m oktober 2022. 

Twente fietsen.jpg
IMG_4558.JPG
6 - daagse fietsvakantie IJssel & Vecht  

Tijdens deze fietsrondreis volgt u de rivieren IJssel, Vecht en Regge langs de grenzen van de Achterhoek, Salland, het Vechtdal en Twente. De tocht begint in het kastelendorp Vorden in het fraaie coulisselandschap van de Achterhoek. In de Hanzestad Zutphen zoekt u de IJssel op waar u door de weidse uiterwaarden fietst naar de eveneens tot het Hanzeverbond behorende middeleeuwse steden Deventer en Zwolle. Vanaf Zwolle fietst u langs de Vecht waaraan rijke kooplieden hun imposante havezaten en buitenplaatsen bouwden. Na het Hanzestadje Ommen fietst u langs de Regge, die vroeger een belangrijke verbinding vormde van Twente met de Hanzesteden. Op de stille jaagpaden heeft u zicht op de beboste stuwwallen van Salland.  Door het kastelenlandschap van de Achterhoek keert u tenslotte terug in Vorden. Lengte fietsroute 225-250 km. 

 

Stops (overnachtingen) :  Vorden - Deventer - Zwolle - Ommen - Holten

Reissom per persoon € 595 LO.  Vertrek elke zondag t/m oktober 2022. 

DSC00694.JPG
image-69717772-8995-4fa1-8ad7-2d6ebc86db
5-daagse fietsvakantie rond de Zuiderzee (Markermeer)

Geniet tijdens deze heerlijke fietsvakantie rond het Markermeer vanuit Huizen, met een boottocht van Enkhuizen naar Urk. U fietst door de geschiedenis in de oudhollandse stadjes, door de polders en door de Oostvaardersplassen. Langs de moderne architectuur van Almere en over de oevers van het Gooi keert u terug in Huizen. Lengte fietsroute 210 km. 

Stops (overnachtingen) :  Huizen - Amsterdam - Volendam - Hoorn - Enkhuizen - Urk - Lelystad

Reissom per persoon € 415 LO.  Vertrek elke dag behalve donderdag t/m oktober 2022. 

Deze fietsvakantie is uit te breiden naar 7 dagen vóór € 525 p.p. 

Hoorn 2019 (1).jpg
hindeloopen.jpg
6-daagse fiets-bus vakantie "Friesche Elf steden"   
-  in groep met 25 - 40 personen -   

In het waterrijke Friesland kunt u heerlijk fietsen. De vele fietspaden brengen u in alle 11 Friesche steden, stuk voor stuk prachtige stadjes met een rijk verleden. We volgen hierbij grotendeels de heroïsche "Tocht der Tochten" De Elfstedentocht. Vanuit het rustieke dorpje Rijs - gelegen in het bosrijke Gaasterland -  doorkruisen wij het Friese landschap met weiden vol koeien en meren vol bootjes.  Totaal te fietsen :  170 km.    

Reissom per persoon € 599 HP en lunchpakketten.  Inclusief ervaren fietsbegeleider gedurende hele reis en fietsroutepakket. Reisdata :  19 september 2022.   

Sneek.jpg
Hoorn 2019 (12).jpg
SPECIAAL VOOR ALLEEN REIZIGERS :  5-daagse fietsvakantie door West-Friesland  
-  in groepsverband met 10 - 13 personen -   

West-Friesland, gelegen aan het IJsselmeer tussen Hoorn, Alkmaar, Schagen en Enkhuizen, is een uniek gebied om met de fiets te verkennen. Fraaie dorpen met lintbebouwing en mooie historische stadjes met leuke musea worden afgewisseld door een weids landschap met molens en authentieke stolpboerderijen. Vanuit een centraal gelegen groepsaccommodatie maak je elke dag een ontspannen fietstocht (met pauzes) in de omgeving. Totaal te fietsen :  230 km.    

 

Reissom per persoon € 475 VP. met verblijf in een eenpersoonskamer.  

Reisdata :  20 juni  - 11 juli - 22 augustus - 26 september 2022 .   

DSC06998.JPG

alle geselecteerde hotels zijn Covid-19 proof en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

bottom of page