Riviercruise door Holland en België 

12 t/m 18 augustus 2021

Een prachtige zomercruise aan boord van 5-sterren superior hotelschip Grace over de Nederlandse en Belgische wateren. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Uw cruise begint en eindigt in onze prachtige havenstad, Rotterdam. Hoogtepunten zijn het bezoek aan Kinderdijk en de excursie naar Dordrecht met haar historische centrum. Ook maakt u uitgebreid kennis met de historische stad Bruinisse, Veere en het pittoreske Middelburg. In België ontdekt u tijdens stadswandelingen twee van de vier mooiste steden van onze zuiderburen: Gent en Antwerpen. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland en België vanaf het water ontdekt!

Veilig op reis. Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. Dat betekent dat er op  het schip meer ruimte wordt gecreëerd om ons te kunnen houden aan social distancing: 

conform de richtlijnen van het RIVM
• met maximaal 100 passagiers aan boord i.p.v. 142
• er is een scheepsarts aan boord
• In- en ontschepen in Rotterdam

Op pad met uw eigen fiets! Mogelijk wenst u individueel de omgeving te ontdekken per fiets. Neem dan uw eigen fiets mee aan boord. Er is een beperkte mogelijkheid i.v.m. het stallen van de fietsen. Laat u alstublieft bij boeking weten of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.  

Reissom per persoon €1198 met verblijf in standaard C cabine (14 m²) d/t en volpension aan boord. 

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 21 m². Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².  HIervoor geldt een toeslag.

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com