top of page
DSC06998.JPG

Ontdek Nederland aan het IJsselmeer

Een prachtige zomercruise aan boord van 5-sterren hotelschip "Amadeus Silver III" over de Nederlandse wateren. In 5 dagen brengt het schip u langs de pareltjes van Nederland rond het IJsselmeer, voorheen de Zuiderzee. 

 

Na de inscheping in Rotterdam zet uw hotelschip koers naar Hoorn. Hier zijn de sporen van de gouden eeuw nog steeds zichtbaar. Wie kent niet Enkhuizen, Kampen en Lelystad. Stuk voor stuk plaatsen met een rijke historie. Tevens wacht u in Kampen een muzikale verrassing met medewerking van talentvolle musici. Ga ook op ontdekkingstocht door het culturele erfgoed aan de Zaan: de Zaanse Schans of ga mee op een avondrondvaart door Amsterdam. Geniet van de mooiste panorama’s terwijl u zich laat verwennen aan boord van uw luxe hotelschip!

Cruisen in Nederland is momenteel niet voor niets zo populair: ons land leent zich uitstekend voor een luxe riviercruise. Uw cruisevakantie begint zodra u aan boord stapt van het luxe *****hotelschip. Aan boord zal het u aan niets ontbreken. 

 

Dagelijks wordt er aangemeerd en kunt u deelnemen aan verschillende excursies aan land. 

2 augustus 2022
 
Hoorn 2019 (12).jpg
fotos_rotterdam_shutterstock_352023275_normal.jpg

Reis- en vaarschema :

Dag 1 :   inschepen in Rotterdam - afvaart richting Hoorn 

Dag 2 :   Hoorn - stadswandeling *) - Enkhuizen  

Dag 3 :   Enkhuizen - Kampen - stadwandeling *) en concert 

 

Dag 4 :   Lelystad - Amsterdam - Zaanse Schans*) - avondcruise*) 

Dag 5 :   Rotterdam - ontscheping.

*) U kunt zich bij boeking reeds inschrijven voor deze excursies. Excursies variëren van € 20 - € 75 per persoon per excursie. 

Reissom per persoon vanaf € 698 met verblijf in standaard C cabine (14 m²) d/t en volpension aan boord. 

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 21 m². Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².  HIervoor geldt een toeslag.

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

Hoorn.webp
Amsterdam hart van europa.webp
NBR riviercruises.jpg
bottom of page