top of page

Actief op vakantie 

wandelen en/of langlaufen in groepsverband

Actief bezig zijn tijdens je vakantie zorgt voor extra ontspanning van lichaam en geest. Wat dacht je van een winterse wandeling of een langlauftocht onder toezicht van een gezonde winterzon? Onderweg geniet je samen met anderen van het landschap of sta je stil voor een bijzonder panorama.  Om  's avonds voldaan te ontspannen bij de open haard  of aan het diner. Een echte actieve en onbezorgde vakantie! 

Een week lang genieten van de gezonde winterzon. Met verblijf in een comfortabel en sfeervol hotel op basis van halfpension. 

Elke dag wandel je of maak je een langlauftocht in de directe omgeving van het hotel.  Een (NL) gids is jullie gastheer en begeleidt de wandel- en langlauftochten, geschikt voor zowel beginners als ervaren deelnemers.   

De reissom is per persoon met verblijf in ***(*) hotels in een tweepersoonskamer d/t met ontbijt (LO) e/o diner (HP). Eenpersoonskamers op aanvraag. 

GPFUNDS_Oostenrijk_Langlaufreis___wandel
Wandelen en/of langlaufen in Salzburgerland - Fusch - 8-daagse touringcarreis  

Je vakantieplaats deze week is het dorpje Fusch, gelegen in het Nationaal Park Hohe Tauern. Je bevind je aan de voet van de Grossglockner, die met haar 3789 meter de hoogste berg van Oostenrijk is. Hotel Lampenhäusl *** in het centrum van Fusch is een uitstekende uitvalsbasis voor alle tochten die je deze week gaat maken. Zo ga je de loipen verkennen bij Rauris en Maria Alm, maar ook in het sneeuwzekere Hochfilzen en de Pass Thurn. Natuurlijk ga je deze week ook naar het dichtbijgelegen stadje Zell am See. Skiërs kunnen heel gemakkelijk de skibus nemen vanuit Fusch naar de geweldige skigebieden van Zell am See en Kaprun.  

Vervoer per luxe touringcar. Reissom per persoon € 629 HP.,  inclusief transfers ter plaatse en Nederlandse wandel- en langlaufbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer € 130. Elke dag is er een wandel- of langlaufprogramma naar keuze. Ook voor langlaufbeginners. Huur langlaufset € 39 p.p. - wandelset € 15 p.p.   Vertrekdata :  27 februari - 6 maart 2021.

GFUSCH_Oostenrijk_Langlaufreis___wandelr
GFUSCH_Oostenrijk_Fusch_Hohe_Tauern_8_da
GFUSCH_Oostenrijk_Langlaufreis___wandelr
GFUSCH_Oostenrijk_Fusch_Hohe_Tauern_8_da
GFELVOS_Oostenrijk_Single_Reis_Langlaufe
GFELVOS_Oostenrijk_Single_Reis_Langlaufe
Wandelen en/of langlaufen in Vorarlberg - Feldkirch - 8-daagse touringcarreis   
 

Ontdek tijdens deze langlaufreis/wandelreis het oudste wintersportgebied van Oostenrijk, Vorarlberg. In het westen van Oostenrijk, tegen de grens met Zwitserland en het ministaatje Liechtenstein, ligt het middeleeuwse stadje Feldkirch (459 m.). 

Je ‘thuis’ tijdens deze wintervakantie is het uitstekende 4-sterren Hotel Weisses Kreuz in Feldkirch. Dit hotel hebben we gekozen vanwege de perfecte ligging én omdat hier regelmatig in de avond iets gezelligs wordt georganiseerd. Tijdens deze week bedwingen we de Grenslandloipe in Duitsland, maken we kennis met het Oostenrijkse hooggebergte en proeven we de bijzondere atmosfeer van het koninklijke Lech. Een heerlijk winterprogramma! 

Vervoer per luxe touringcar. Reissom per persoon € 595 HP.,  inclusief transfers ter plaatse en Nederlandse wandel- en langlaufbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer € 170. Elke dag is er een wandel- of langlaufprogramma naar keuze. Ook voor langlaufbeginners. Huur langlaufset € 39 p.p. - wandelset € 15 p.p. 

Vertrek :  elke zaterdag van 23 januari - 27 februari 2021.

ALLEEN REIZIGERS 

Ga je liever met uitsluitend singles op vakantie? Dan raden wij aan te kiezen voor vertrek op zaterdag 6 maart 2021. Reissom € 689 met verblijf in een eenpersoonskamer. 

Voor deze reizen gelden fllexibele annuleringsvoorwaarden (100% ) indien de reis vanwege code "oranje" geen doorgang kan vinden. Als eerste pelidatum geldt dan 6 weken voor vertrek. 

De rafelrand van Zuid-Limburg - 4-daagse wandelvakantie in Geuldal en Drielandenpunt 
- voor alleen reizigers -  

Eigenlijk is Zuid-Limburg voor ons Nederlanders een (heel klein) stukje buitenland. Het landschap is er heuvelachtig, de mensen spreken wat zangerig met een flink zachte g, en qua genieten van eten en drinken weet de provincie van wanten. Zuid-Limburg bezoeken is als een soort schoolreisje vroeger: bijzonder, verrassend en de herinnering blijft. Deze reis vindt plaats in de verste zuidoosthoek van Nederland, die ook het “hoogste” deel van ons land is. Vijlen is er het hoogstgelegen Nederlandse dorp. En wat voor Nepal de Mount Everest is en voor Oostenrijk de Großglockner is voor Nederland de Vaalserberg (322 m.). Die hoog(s)tepunten liggen aan tegen de slingervormige grens Nederland/België, de rafelrand van Zuid-Limburg. Totale lengte wandeltocht 57,5 km. 

Eigen vervoer. Reissom per persoon € 375 VP met verblijf in eenpersoonskamer.  Groepsgrootte:  8 - 16 personen.  Vertrek :  14 - 28 februari - 21 maart - 25 april - 6 -  20 juni  - 25 juli - 25 augustus - 12 september - 10 - 31 oktober 2021. 

Wandelen Zuid Limburg.jpg
GGEULK_Nederland_Single_Kerstreis_Wandel

alle geselecteerde hotels zijn Covid-19 proof en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

bottom of page