IMG_0187.JPG

Malta

Mdina

Ga je mee?

 

Excursiereizen

Vijf dagen even een andere wereld. Of dit nu een stad is of een regio. Met een deskundige gids zie en hoor je veel meer dan dat je zelf zou ontdekken. Toch heb je met deze reizen voldoende gelegenheid om ook zelf op pad te gaan.  

historie - 5 dagen

Normandië & D-Day

stedentrip - 5 dagen

Krakau (Polen)

 

rondreis - 8 dagen

Sicilië 

Rondreizen

Een rondreis bied je een prachtige indruk van het land of de regio. Zeker als lokale gidsen je begeleiden op de verschillende stops.  Toch wil je ook ontspannen en niet teveel uit je koffer leven. Dan is een reis met meerdere nachten in hetzelfde hotel heel fijn. 

rondreis - 8 dagen

Baltische Staten

 

zon en cultuur -

8 dagen

Madeira

zon en cultuur -

8 dagen

Corfu

Ontdek en relax

Cultuur snuiven en tot rust komen. Een heerlijke combinatie voor een vakantie. En dan is het fijn om dit vanuit 1 standplaats te doen waar je alles kunt achterlaten als je op pad gaat. Samen met de groep en onder leiding van lokale gidsen.  

 

 9 dagen

Donau cruise

Riviercruises

Heerlijk het water op en de wereld als een diorama aan je voorbij zien gaan. Terwijl je nipt aan een glaasje of van de zon geniet op het panoramadek.   

 8 dagen

Holland en België

 

langlauf en wandelen

Samen in een groep

in Nederland -

4 dagen

Fietsvakanties

Actief op vakantie

Als wandelaar of fietser zie je enorm veel en geniet je intens van natuur en omgeving. Samen met je partner of vrienden. Of je sluit je aan bij een groep om nieuwe gezichten te ontmoeten. 

Er volgen nog meer reizen .....

De groepsreizen vanuit  Nederland *) worden begeleid door een reisleider van Beleef ’t Samen of haar partner.  Voor een aantal reizen wordt voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers.  Tijdens de reizen worden de excursies veelal uitgevoerd onder begeleiding van professionele (NL) gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes.  
 

De genoemde reissom *) is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis met een minder aantal deelnemers doorgang kunnen vinden, zal er een beperkte toeslag worden geheven.  Hierover wordt in dit geval tijdig contact met u opgenomen. De reissom is altijd exclusief drankjes bij diners/lunches. Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen.  

De groepsreizen vanuit Nederland worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR/SGR partners van Beleef 't Samen Groepreizen.  

 

Zit er geen reis voor u bij?  Geen probleem, wij helpen u graag om uw droomreis te vinden of samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u dit wilt komen wij bij u thuis! 

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com