top of page

Waar gaat uw interesse naar uit?

Graag stellen wij ons aanbod af op uw specifieke wensen.  Om u te inspireren is hieronder alvast een aantal ideeën verzameld.  Wat wij u vragen is simpelweg een vinkje te plaatsen voor een of meerdere bestemmingen,  waar uw interesse naar uit zou gaan.  Ook kunt u een gedroomde bestemming,  die u samen met anderen wilt beleven, zelf omschrijven.  Zo krijgen wij een beeld van uw interesse en kunnen wij een programma samenstellen,  dat met elkaar beleefd kan worden. 

Malta  & Gozo -  8 dagen (april/mei of september/oktober 2017) :  

Eilandhoppen en cultuur snuiven in de kleine archipel in de Middellandse Zee tussen Sicilië en Tunesië.  Onder het genot van een heerlijke temperatuur,  een gastvrije bevolking en een fantastische keuken.
 

Madeira – 8 dagen (april/mei 2017) 

De parel van de Atlantische Oceaan.  Omringd door een azuurblauwe zee is het eiland vooral bekend als een drijvende tuin in het voorjaar.  De bloemenpracht, afgewisseld met watervallen, ruige kliffen, natuurlijke baden omringd door lavarotsen en de rood en wit geschilderde huisjes laten een onuitwisbare indruk op  u achter.  Uiteraard onder het genot van een heerlijk glaasje Madeira!
 

Sicilië – 10 dagen (april of mei 2017) : 

De verborgen schat in het Zuiden van Italië.  Geen ander Mediterraans eiland kent een grotere verscheidenheid aan landschappen, culturen en historie.  Griekse tempels, fascinerende steden  en een altijd rokende Etna,  die overal bovenuit torent.  De vermaarde Siciliaanse keuken,  wijnen, vriendelijke bewoners en het Mediterrane klimaat maken deze belevenis compleet!
 

Yogaweek in en rond Verona – 8 dagen (mei t/m september 2017)

Heerlijk ontspannen en verwennen in Noord-Italië.  In een typisch Italiaans landschap gelegen landhuis  in de buurt van Verona.  Uw verblijf is een afwisseling van dagelijkse yogalessen en verkenning van de omgeving (Garda). Uiteraard onder het genot van een heerlijk klimaat en de vermaarde Italiaanse keuken.
 

Andalusië  - 10 dagen (september – oktober 2017)

Spanje is op z’n mooist in Andalusië!  Onder de altijd aanwezig zon verkent u de vermaarde Moorse steden Sevilla,  Cordoba en Granada.  Daarnaast is het een ontdekkingstocht van schilderachtige witte dorpjes en de smaken van de regio,  zoals sherry,  gedroogde ham,  olijfolie en sinaasappels.
 

Schotland – 8 dagen (juli 2017)

Het land van schitterende natuur, vrolijke volksfeesten,  de Schotse rok en doedelzak.  Maar ook spiritueel heeft dit land veel te bieden. De westerse geloofsbeleving vindt veelal hier haar oorsprong. Maar ook de stoere ridderverhalen en mystieke legendes vonden voedingsbodem in dit stukje Noord-Europa.  Edinburgh,  Stirling,  Trossachs,  Iona en Glasgow bezoekt u tijdens deze interessante rondreis.  
 

Portugal - 10 dagen  (mei of oktober 2017)

Het land van traditie en kleurrijke folklore,  waar de zon haar stralen werpt op een grootse historie.  Maar ook beroemd om port de daaraan verweven culinaire genoegens.  De reis start in het Bourgondische Porto en brengt ons via de kust naar de univeriteitsstad Coimbra. Daarna verblijven wij een aantal dagen in de culturele streek Alentejo.  Het Koninklijke Sintra en het bruisende Lissabon en Sintra vormen de grootse finale van deze reis.
 

Jordanië -  10 dagen (oktober 2017 of  maart 2018)

In de sporen van Lawrence of Arabia verkennen wij het prachtige woestijnland Jordanië.  Per jeep laten wij ons vervoeren door de kleurige in kalk- en zandsteen uitgeschuurde kloven en rotspartijen. We brengen de nacht door in een bedoeïnenkamp onder de flonkerende sterrenhemel,  lezen we een krantje op het zoute water van de Dode Zee en uiteraard staat ook de rotsstad Petra op het programma.  

*) Genoemde periodes zijn indicatief,  maar wel het meeste ideaal voor de omschreven bestemming. 

bottom of page