• Jos Westgeest

Israël... oude verhalen komen tot leven


Israël is de bakermat voor de vroegste beschaving en de drie grote religies. Een klein en fascinerend land met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. Van het groene en heuvelachtige Galilea in het Noorden tot de woeste Negev in het Zuiden. Ook wel het Heilige Land genoemd, dat zich oorspronkelijk verder uitstrekte naar de landen om Israël heen.

Beleef 't samen laat u in negen dagen de hoogtepunten zien van dit oude, maar tegelijkertijd zeer moderne land. En u maak kennis met alle facetten die Israël zo bijzonder maken. Met als hoogtepunt Jeruzalem, boordevol historie maar bruisend tegelijk.

Israël, het land waar de Bijbel gaat leven, een land dat je omarmt.

De reis staat gepland van 13 t/m 21 november a.s. Gaat u mee?

Meer informatie?