• Jos Westgeest

Israël... oude verhalen komen tot leven


Israël is de bakermat voor de vroegste beschaving en de drie grote religies. Een klein en fascinerend land met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. Van het groene en heuvelachtige Galilea in het Noorden tot de woeste Negev in het Zuiden. Ook wel het Heilige Land genoemd, dat zich oorspronkelijk verder uitstrekte naar de landen om Israël heen.

Beleef 't samen laat u in negen dagen de hoogtepunten zien van dit oude, maar tegelijkertijd zeer moderne land. En u maak kennis met alle facetten die Israël zo bijzonder maken. Met als hoogtepunt Jeruzalem, boordevol historie maar bruisend tegelijk.

Israël, het land waar de Bijbel gaat leven, een land dat je omarmt.

De reis staat gepland van 13 t/m 21 november a.s. Gaat u mee?

Meer informatie?


                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com