top of page

Riviercruise over Rijn en Moezel  

9 t/m 15 oktober 2019

Herfstcruise langs wijnhellingen  

Wilt u dit ook eens meemaken? Een cruise over Europa's mooiste rivieren in de mooiste jaargetijde van het jaar?  In de herfst zijn de wijnhellingen langs de romantische Rijn en de schilderachtige Moezel op z'n mooist. Tussen de goudgele tot diep rode bladeren hangen de volgroeide druiventrossen die in oktober geoogst zullen worden. Het panorama is betoverend. Prachtige eeuwenoude kastelen en dromerige wijndorpjes zijn een lust voor het oog. U beleeft het allemaal vanaf uw varende hotel. 

In Domstad Keulen worden op 9 oktober de ankers van het 4-sterren luxe hotelschip Dutch Melody gelicht. Königswinter is de eerste bestemming. De Rijn slingert zich vanaf hier een weg door het heuvelachtige landschap van het Zevengebergte. Na de historische plaatsen Boppard en Rüdesheim verlaten we bij Koblenz tijdelijk de brede Rijn. De smalle Moezel leidt ons naar Cochem, met de Rijksburcht. We wandelen door de nauwe straatjes met karakteristieke vakwerkhuizen. In Koblenz gaan we met de kabelbaan naar Schloss Ehrenbreitstein met het schitterende uitzicht en op het Deutsche Eck waar de Rijn en Moezel samenstromen. Op weg naar Dusseldorf brengt u tot slot nog een bezoek aan Beethovenstad Bonn

 

Reissom per persoon € 798 inclusief vervoer per touringcar naar Keulen/Düsseldorf, met verblijf in standaard cabine type C d/t (13m2) voor 2 personen en volpension aan boordDe A- en B-cabines zijn 15 - 17m².

AANBIEDING :  standaardcabine van € 898 voor € 798 p.p. 

        

Wij stellen offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

R&M Rijnschip.jpg
fotos_exellence_royal_3944_2_bett_hd_lig
bottom of page