Riviercruise door Nederland 

23 t/m 29 september 2021

Holland & IJsselmeer

Een prachtige (na-) zomercruise aan boord van 5-sterren hotelschip "Emily Brontë" over de Nederlandse wateren.  In 7 dagen brengt het schip u langs de pareltjes van Nederland rond het IJsselmeer, voorheen de Zuiderzee. 

U vertrekt in Rotterdam en vaart daarna richting Amsterdam. Vanuit onze hoofdstad vaart u naar Hoorn,  Enkhuizen, Den Helder, Kampen en de Zaanstreek. Prachtige steden die verhalen over de roemruchte Nederlandse scheepsbouw,  visserij en handel in Oost- en West-Indië. 

Uw cruisevakantie begint zodra u aan boord stapt van het luxe hotelschip. Dagelijks wordt er aangemeerd en kunt u deelnemen aan verschillende excursies aan land. 

Veilig op reis. Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. Dat betekent dat er op  het schip rekening wordt gehouden met de actuele  richtlijnen van het RIVM.

Reissom per persoon vanaf € 898 met verblijf in standaard C cabine (14 m²) d/t en volpension aan boord. 

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 21 m². Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².  HIervoor geldt een toeslag.

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :