Veel belangstelling voor informatieavond

March 11, 2017

Op donderdag 2 maart presenteerde Beleef 't Samen haar groepsreizen in 2017.   Na Malta en Sicilië in het voorjaar is er een vijfdaagse reis naar Berlijn gepland in de zomer.  Daarna een rondreis door het mystieke maar zeer interessante Georgië.  Gevolgd door een rondreis door Andalusië en een verblijfsreis op Madeira.  Ook de najaarsreis naar Rome staat gepland.  En er is een bijzondere reis naar Lissabon en Fatima in voorbereiding voor augustus.  In het kader van het Fatimajaar 2017.  Op onze pagina Bestemmingen vindt u alle informatie. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Krakau, de parel aan de Poolse kroon

July 18, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten

June 5, 2019

September 20, 2018