Wenen biedt het optimale kerstgevoel

August 4, 2017

Het is misschien nog wel even weg,  maar de kersttijd staat straks weer op de kalender.  En waar kun je dat typische kerstgevoel krijgen?  Uiteraard op de beroemde Christkindlmarkt in Wenen.  Vóór het pittoreske raadhuis van deze sprookjesachtige hoofstad van Oostenrijk.  Maar niet alleen de kerstmarkt, ook het oude centrum van deze stad is prachtig verlicht en biedt het optimale kerstgevoel.  En overal klinkt muziek,  wat je in deze stad mag verwachten.  Op straat,  in de vele kerken en concertzalen. Uiteraard bezoek je ook de Spaanse Rijschool,  droom je weg in Schönbrunn en drink je een Wiener Kaffee in een van de vele Konditoreien die de stad rijk is.  Beleef 't Samen nodigt u uit van 14 t/m 18 december a.s. 

 

 

   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Krakau, de parel aan de Poolse kroon

July 18, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten

June 5, 2019

September 20, 2018