Israël... oude verhalen komen tot leven

January 4, 2018

Israël is de bakermat voor de vroegste beschaving en de drie grote religies. Een klein en fascinerend land met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. Van het groene en heuvelachtige Galilea in het Noorden tot de woeste Negev in het Zuiden. Ook wel het Heilige Land genoemd,  dat zich oorspronkelijk verder uitstrekte naar de landen om Israël heen.

 

Beleef 't samen laat u in negen dagen de hoogtepunten zien van dit oude, maar tegelijkertijd zeer moderne land. En u maak kennis met alle facetten die Israël zo bijzonder maken.  Met als hoogtepunt Jeruzalem,  boordevol historie maar bruisend tegelijk. 

 

Israël,  het land waar de Bijbel gaat leven, een land dat je omarmt. 

 

De reis staat gepland van 13 t/m 21 november a.s.  Gaat u mee?

 

Meer informatie? 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Krakau, de parel aan de Poolse kroon

July 18, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten

June 5, 2019

September 20, 2018