Rome uitgebreid met Castel Gandolfo

July 15, 2019

Maar het kwam er niet van of u wilde niet alleen reizen?  U wilt ook géén bedevaartreis,  maar eerder een culturele reis met enige religieuze aspecten? 

 

Tijdens deze reis krijgt u o.l.v. professionele gidsen een prachtige indruk van Rome in al zijn facetten :   Vaticaanstad,   het Forum Romanum en het Colosseum,   Piazza Navona en de Trevifonteinen.  Ook brengen wij een bezoek aan de typische Romeinse wijk Trastevere. Op de woensdagmorgen is het mogelijk de wekelijkse audiëntie bij te wonen van Paus Franciscus op het Sint-Pietersplein.  Tijdens het verblijf in Rome wordt er overnacht in het Hotel “Madri Pie”,  een voormalig klooster op loopafstand van het Sint-Pietersplein.  Voor de eerste maal is de reis uitgebreid met een bezoek aan het (ex) buitenverblijf van de paus Castel Gandolfo,  dat nu voor publiek is opengesteld. 

 

Van zaterdag 9 t/m donderdag 14 november  a.s. kunt u mee voor een fantastische Rome experience! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Krakau, de parel aan de Poolse kroon

July 18, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten

June 5, 2019

September 20, 2018