Beleef Rome tijdens liturgisch muziekfestival

May 25, 2018

Rome, de eeuwige stad, blijft boeien.  Zo ook bij vele kunstenaars,  voor wie het oude Rome en Vaticaanstad een onuitputtelijke inspiratiebron vormen. En tegelijkertijd een uniek decor zijn voor exposities en uitvoeringen.  Zoals het jaarlijkse Internationale Festival voor Liturgische Muziek.  Gedurende dit festival worden wereldberoemde werken uitgevoerd door gerenommeerde solisten,  koren en orkesten in de vier grote pauselijke basilieken Sint Pieter,  Santa Maria Maggiore,  Sint Jan van Lateranen en Sint Paulus buiten de Muren. 

 

Van 10 t/m 14 november a.s. kunt u dit festival samen beleven. En tussen de concerten door kunt u heerlijk genieten van de stad vanuit een centraal gelegen kloosterhotel. U bent op de dag geheel vrij,  maar kunt ook deelnemen aan een stadswandeling,  die elke dag naar een ander deel van de stad wordt gemaakt met uw reisleider.  Een reis waarin kunst en cultuur hand in hand gaan. 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Krakau, de parel aan de Poolse kroon

July 18, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten

June 5, 2019

September 20, 2018