Culinair ontspannen in Verona

8 dagen - elke zondag t/m 30 september 2020

Even weg uit de drukte van je dagelijkse bestaan?  Om rust, inspiratie en nieuwe energie te vinden? Dan ben je van harte welkom op het landgoed Maso Michei aan het Gardameer - bij Verona - in Italië!  Voor een verwenvakantie met iets extra's. Omdat je gezond leven belangrijk vind en waarde hecht aan kleinschaligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. In een landschap om van te dromen...  

 

Je word een week lang puur verwend met uitzicht op de Noord-Italiaanse bergen.  In de ochtend zijn er yogasessies (ervaring niet nodig) en de middagen - en woensdag - kun je zelf invullen. Op het prachtige landgoed of in de directe omgeving. Alles temidden van het moois dat "la bella Italia" heeft te bieden.  

Reissom per persoon € 1085 *) , inclusief logies/ontbijt,  lunches,  5 dagen volpension, yoga en bergwandelen onder prof. begeleiding (NL) en alle verblijfsfaciliteiten op het landgoed. Aankomst en vertrek elke zondag. De groepsgrootte ter plaatse is maximaal 13 personen. 

*) Indien u naar Verona wilt vliegen kunnen wij dit voor u verzorgen, incl. vervoer luchthaven - landgoed v.v. Dit is niet in de prijs inbegrepen.   

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl