Riviercruise over de Donau 

6 t/m 14 september 2021
10 t/m 18 oktober 2021

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest.  

 

Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

De Amadeus Imperial en Elegant behoren tot de top van de riviercruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! 

 

Reissom per persoon €1498 inclusief vervoer per touringcar naar Passau, verblijf in standaard cabine (16 m²) d/t en volpension aan boord.

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 17 m². Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m². 

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com