Riviercruise over de majestueuze Donau 

17 april - 22 mei - 13 september 2022
9 dagen inclusief touringcarvervoer

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest. Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

De *****Amadeus Silver III behoort tot de top van de riviercruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! 

 

Reissom per persoon €1498 inclusief vervoer per touringcar naar Passau, verblijf in standaard cabine (16 m²) d/t en volpension aan boord.

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 17 m². Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

riviercruises III.jpg
riviercruises b.jpg