top of page
Onze reizen .jpg
Mogen wij je verwelkomen op deze reis?  
Ontdek en relax
Portugal 2 (2).jpg
Meer van Ohrid (1).jpg
Malta (1).jpg

Cultuur snuiven en tot rust komen. Een heerlijke combinatie voor een vakantie. En dan is het fijn om dit vanuit 1 standplaats te doen waar je alles kunt achterlaten als je op pad gaat. Samen met de groep en onder leiding van lokale gidsen.  

Rondreizen
IJsland (1).jpg
Baltics (1).jpg

VERTREKGARANTIE

Jordanië  (1).jpg

Een rondreis biedt je een prachtige indruk van het land of de regio. Zeker als lokale gidsen je begeleiden op de verschillende stops.  Toch wil je ook ontspannen en niet teveel uit je koffer leven. Dan is een reis met meerdere nachten in hetzelfde hotel heel fijn. 

Excursiereizen
Normandië  (1).jpg

EXTRA VERTREK :  25 SEPTEMBER 2024

Berlijn (1).jpg
Ieper (1).jpg

Vijf dagen even een andere wereld. Of dit nu een stad is of een regio. Met een deskundige gids zie en hoor je veel meer dan dat je zelf zou ontdekken. Toch heb je met deze reizen voldoende gelegenheid om ook zelf op pad te gaan.  

Single
Santiago Wandelen (1).jpg

Deze reizen zijn extra geschikt voor alleen reizigers en/of diegenen die voor het eerst als single met een groep op reis gaan  -  VERTREKGARANTIE 

Riviercruises
Donaucruise (1).jpg

VERTREKGARANTIE

Seinecruise (1).jpg

VERTREKGARANTIE

Rhonecruise (1).jpg

VERTREKGARANTIE

Riviercruises  (1).jpg

VERTREKGARANTIE

Heerlijk het water op en de wereld als een diorama aan je voorbij zien gaan. Terwijl je nipt aan een glaasje of van de zon geniet op het panoramadek.   

Er volgen nog meer reizen .....

Ons aanbod wordt voortdurend aangepast met nieuwe reizen. Kijk daarvoor regelmatig op deze website.  Wil je hierover regelmatig worden geïnformeerd, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief die met enige regelmaat verschijnt.  
 

De groepsreizen vanuit  Nederland *) worden begeleid door een reisleider van Beleef ’t Samen of haar partner.  Voor een aantal reizen wordt voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers.  Tijdens de reizen worden de excursies veelal uitgevoerd onder begeleiding van professionele (NL) gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes.  
 

De genoemde reissom *) is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis met een minder aantal deelnemers doorgang kunnen vinden, zal er een beperkte toeslag worden geheven.  Hierover wordt in dit geval tijdig contact met u opgenomen. De reissom is altijd exclusief drankjes bij diners/lunches. Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen.  

De groepsreizen vanuit Nederland worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR/SGR partners van Beleef 't Samen Groepreizen.  

 

Zit er geen reis voor u bij?  Geen probleem, wij helpen u graag om uw droomreis te vinden of samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u dit wilt komen wij bij u thuis! 

png_20221005_135703_0000.png
bottom of page