Gaat u met ons mee naar .....

FIETSVAKANTIES

in pittoresk Nederland 

4 of 5 dagen in verschillende regio        

Stap niet ver van huis in een heel andere wereld! En ontdek de pareltjes van Nederland op de fiets. Vanuit een centraal gelegen hotel pak je na een uitgebreid ontbijt de fiets en verken je prachtige plekken in ons eigen land. Om 's avonds vol indrukken de dag af te sluiten met een heerlijk diner.

Dat Nederland heel afwisselend is en veel 

te bieden heeft,  blijkt  wel uit het aanbod kris kras door ons land.  

Je kunt elke dag van de week vertrekken!

MET AUTO EN  FIETS

Wandelen naar 

Santiago de Compostela 

11 dagen  -   7 t/m 17 oktober 2020

                       

Heb je altijd al eens de caminho naar Santiago de Compostela willen lopen? Maar je ziet op tegen de lange etappes en het verblijf in eenvoudige hostels.  En eigenlijk heb je ook weer geen maand de tijd om de hele caminho te lopen. Ook wil je iets meer zien buiten de wandelroute om. 

Dan is deze wandelreis geknipt voor je.  Met iets meer comfort en gemak onderweg kun je de caminho als een echte pelgrim ervaren. Je loopt tijdens deze 11 daagse wandelvakantie de ‘Portugese caminho’ , ook bekend als de ‘Central Way of St. James’. 

VERTREKGARANTIE 

voor 50+ singles

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen  -  7 t/m 11 april 2021        

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

REIS PER VIP TOURINGCAR 

Actieve vakanties in  groepsverband 

verschillende data in het najaar 2020

Actief bezig zijn tijdens je vakantie zorgt voor extra ontspanning van lichaam en geest. Overdag fiets of wandel je ongemerkt een aantal kilometers op weg naar de volgende standplaats. En onderweg geniet je samen met de groepsgenoten van het landschap of bezoek je bijzondere bezienswaardigheden. Om  's avonds voldaan te ontspannen op een terrasje of aan het diner. Een echte actieve en onbezorgde vakantie! 

Elke dag wandel of fiets je een gedeelte van de rondreis of in de directe omgeving van het hotel.  Je bagage wacht op je op het volgende overnachtingsadres. Een (NL) gids is jullie gastheer en begeleidt de wandel- en fietstochten.  

OOK VOOR ALLEEN

REIZIGERS! 

R I G A - Letland  

parel van het Noorden  

5 dagen -  11 t/m 15 december 2020

                              

Hanzestad RIGA is een van de parels aan de Oostzee. Met haar centrale ligging aan de Golf van Riga is de hoofdstad van Letland het kloppende hart van de drie Baltische Staten. De Middeleeuwse binnenstad is goed bewaard gebleven en straalt economische en culturele rijkdom uit. Niet voor niets staat de stad hoog op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tijdens deze vijfdaagse reis zie, voel en proef je de stad in al zijn facetten. Samen wandelen we door de pittoreske straatjes van Riga, dat zich een waar openlucht-museum mag noemen. En brengen wij een bezoek aan het lustslot Rundale en de illustere Kruisenheuvel in Litouwen. 

In de avond kun je de Opera van Riga bezoeken voor een ballet- of opera. 

BIJZONDERE REIS

M A D E I R A

waar het altijd voorjaar is

8 dagen - 3 t/m 10 juni 2021                

Omringd door de oneindige blauwe zee ligt Madeira. De drijvende tuin genoemd, dankzij haar bloemenpracht door het hele jaar heen.  Afgewisseld door watervallen, ruige kliffen en natuurlijke baden, omringd door lavarotsen. De in rood en wit geschilderde huisjes in Santana laten een  onuitwisbare indruk bij je achter. En terwijl je aan een heerlijk glaasje Madeira nipt denk je “Hier wil ik nooit meer weg!”

Een heerlijke reis met veel afwisseling. Cultuur en ontspanning worden met elkaar afgewisseld, zodat iedereen volop aan z'n trekken komt.

HEERLIJKE REIS!

MAJESTUEUZE DONAU

9 dagen -  12 t/m 20 oktober 2020                 

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest.  

 

Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

NIEUWE REIS !

Vier de kerstdagen 

tijdens een riviercruise 

7, 8 of 9 dagen vanaf 19 december 2020

Sfeervolle cruises door hart van Europa  

 

De kerstperiode is een sfeervolle tijd om een cruise te maken op de mooiste rivieren van 

Europa. Terwijl u geniet van uw verblijf op

een luxe schip, trekt het indrukwekkende landschap aan u voorbij met pittoreske plaatsen,  die in de avond feeëriek zijn verlicht.  Overdag kunt u in groepsverband excursies maken in het achterland, dat uiteraard ook volledig in kerstsfeer zal zijn. 

Er wordt gevaren over de romantische Rijn, de Noord-Duitse Elbe,  de Rhône en Saône in Frankrijk en de keizerlijke Donau. Aan boord van een luxe varend **** hotelschip. 

ELKE DAG ANDERS

KORFOE 

...waar Sissi ging kuren...  

8 dagen - 29 september t/m 6 oktober 2021 

Korfoe (Kerkira) is een van de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende Griekse eilanden. Al in de tijd waarin men nog over land en zee de eilanden moest bereiken,  behoorde Korfoe al tot de top 5 van de meest populaire reisbestemmingen. Keizerin Sissi van Oostenrijk (1837-1898) verbleef hier regelmatig vanwege de schone lucht. Het eiland heeft romantische baaitjes, groene heuvels en pittoreske stadjes, omgeven door een azuurblauwe zee en natuurlijk heel veel zon! Je treft hier een typisch Griekse sfeer,  vermengd met sporen van een eeuwenlange band met het vaste land van Europa. 

NIEUWE REIS !

Er volgen nog meer reizen .....

De groepsreizen vanuit  Nederland *) worden begeleid door een reisleider van Beleef ’t Samen of haar partner.  Voor een aantal reizen wordt voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers.  Tijdens de reizen worden de excursies veelal uitgevoerd onder begeleiding van professionele (NL) gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes.  
 

De genoemde reissom *) is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis met een minder aantal deelnemers doorgang kunnen vinden, zal er een beperkte toeslag worden geheven.  Hierover wordt in dit geval tijdig contact met u opgenomen. De reissom is altijd exclusief drankjes bij diners/lunches. Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen.  

De groepsreizen vanuit Nederland worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR/SGR partners van Beleef 't Samen Groepreizen.  

 

Zit er geen reis voor u bij?  Geen probleem, wij helpen u graag om uw droomreis te vinden of samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u dit wilt komen wij bij u thuis! 

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl