Gaat u met ons mee naar .....

WANDELEN NAAR 

Santiago de Compostela

9 dagen - 18 t/m 26 oktober 2019            

Heb je altijd al eens de caminho naar Santiago de Compostela willen lopen? Maar je ziet op tegen de lange etappes en het verblijf in eenvoudige hostels.  En eigenlijk heb je ook weer geen maand de tijd om de hele caminho te lopen. Ook wil je iets meer zien buiten de wandelroute om. 

Dan is deze wandelreis geknipt voor je.  Met iets meer comfort en gemak onderweg kun je de caminho als een echte pelgrim ervaren door een 12 of wat ingekorte 6 daagse versie te lopen.  

50+ SINGLEREIS

VERTREKGARANTIE

VIER de KERSTDAGEN
op het water

vertrek vanaf 19 december 2019 voor 7 of 8 dagen langs de Rijn en Moezel - Rhône en Saône - Donau 

Sfeervolle cruises door hart van Europa  

​Ieder jaar is het weer de vraag, wat zullen we met de feestdagen gaan doen? Wij nodigen u van harte uit om de Kerstdagen aan boord van een luxe varend hotel te vieren over de romantische Donau, Elbe,  Rijn/Moezel of Rhône/Saône. 

U geniet van vele voordelen wanneer u kiest voor een kerstcruise. 

NIEUW !!

VERTREKGARANTIE

MAJESTUEUZE DONAU

9 dagen - vertrek op 8 september en 12 oktober 2020                 

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest.  

 

Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

NIEUWE REIS !

ROME & CASTEL GANDOLFO         

5 dagen - 9 t/m 14 november 2019 

Rome blijft boeien. Of je nu voor het eerst gaat of er vaker bent geweest, de stad blijft indruk op je maken. Nergens anders zijn kerk en staat zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als in Rome. Het een kan ook niet zonder het ander. En dat samen met de overheerlijke keuken en een cappuccino op een zonnig terras maakt Rome tot een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze zesdaagse reis zie, voel en proef je de stad in al zijn facetten.

NIEUW PROGRAMMA

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen - 15 t/m 19 april 2020               

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

REIS PER VIP TOURINGCAR

VERTREKGARANTIE!

Grenzeloos genieten op een cruisevakantie 

op aanvraag

Cruisen is voor iedereen!  Wie ooit in slaap werd gewiegd door de deining van de zee, wil nooit meer anders. Steeds als je wakker word ben je weer in een andere wereld beland. En aan boord is het net een drijvend all inclusive resort.  Wat wil je nog meer?  En elke cruise is weer anders….

 

Wij vertellen u graag alles over het reizen met een cruiseschip. Welke type schepen er zijn en naar welke bestemmingen je allemaal kunt varen. En uiteraard ook hoe je jezelf op een cruisevakantie kunt voorbereiden.

ELKE DAG ANDERS

KRAKAU

MET KERSTMARKT 

5 dagen - 29 november t/m 3 december 2019 

De Poolse stad Krakau, gelegen tegen het decor van het Karpatengebergte, wordt ook wel “het Florence van Polen" genoemd. De stad ademt een en al cultuur en geschiedenis. Zijn romantische, middeleeuwse binnenstad maakt Krakau tot één van de mooiste steden van Europa.

VOLGEBOEKT

MADEIRA

8 dagen -  20 t/m 27 mei 2020 volgt               

Omringd door de oneindige blauwe zee ligt Madeira. De drijvende tuin genoemd vanwege haar bloemenpracht door het hele jaar heen.  Afgewisseld door watervallen, ruige kliffen en natuurlijke baden, omringd door lavarotsen.  De in rood en wit geschilderde huisjes zullen een onuitwisbare indruk bij u achterlaten.  In een kleine gezellige groep geniet je samen van dit moois en kun je volledig tot rust komen met zon, zee en strand in.  Met als absoluut hoogtepunt het spotten van walvissen en dolfijnen in de Atlantische Oceaan.

NIEUWE REIS  

Culinair ontspannen in VERONA

8 dagen - elke zondag van 1 april t/m 30 september 2020

Even weg uit de drukte van je dagelijkse bestaan?  Om rust, inspiratie en nieuwe energie te vinden? Dan ben je van harte welkom op het landgoed Maso Michei aan het Gardameer - bij Verona - in Italië!  Voor een verwenvakantie met iets extra's. Omdat je gezond leven belangrijk vind en waarde hecht aan kleinschaligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. In een landschap om van te dromen...

EVEN LEKKER RELAXEN

De groepsreizen vanuit  Nederland *) worden begeleid door een reisleider van Beleef ’t Samen of haar partner.  Voor een aantal reizen wordt voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers.  Tijdens de reizen worden de excursies veelal uitgevoerd onder begeleiding van professionele (NL) gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes.  
 

De genoemde reissom *) is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis met een minder aantal deelnemers doorgang kunnen vinden, zal er een beperkte toeslag worden geheven.  Hierover wordt in dit geval tijdig contact met u opgenomen. De reissom is altijd exclusief drankjes bij diners/lunches. Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen.  

De groepsreizen vanuit Nederland worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR/SGR partners van Beleef 't Samen Groepreizen.  

 

Zit er geen reis voor u bij?  Geen probleem, wij helpen u graag om uw droomreis te vinden of samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u dit wilt komen wij bij u thuis! 

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl