Gaat u met ons mee naar .....

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen  -  15 t/m 19 april 2020          

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

VOLGEBOEKT 

zie 18 september 

BALTISCHE STATEN 

Estland - Letland - Litouwen

10 dagen - 3 vertrekdata in juli - augustus - september  2020            

Schijnbaar verstopt in een uithoek van Europa liggen de drie Baltische Staten.  Hoewel in een adem genoemd,  hebben alle drie een eigen cultuur en taal.  In tien dagen reis je dwars door de drie landen heen via de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn. En tussendoor maak je kennis met de Litouwse kust aan de Oostzee,  bezoek je het middeleeuwse kasteel Trakai en de beklim je de beroemde kruisenheuvel. Ook staat een bezoek aan het Nationaal Park Gauja op het programma en sta je ook in oog met “het Versailles van het Noorden” Rundale in Letland.

BIJZONDERE REIS

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen  -  18 t/m 22 september 2020          

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

REIS PER VIP TOURINGCAR 

Grenzeloos genieten op een cruisevakantie 

op aanvraag

Cruisen is voor iedereen!  Wie ooit in slaap werd gewiegd door de deining van de zee, wil nooit meer anders. Steeds als je wakker word ben je weer in een andere wereld beland. En aan boord is het net een drijvend all inclusive resort.  Wat wil je nog meer?  En elke cruise is weer anders….

 

Wij vertellen u graag alles over het reizen met een cruiseschip. Welke type schepen er zijn en naar welke bestemmingen je allemaal kunt varen. En uiteraard ook hoe je jezelf op een cruisevakantie kunt voorbereiden.

ELKE DAG ANDERS

MADEIRA

8 dagen -  20 t/m 27 mei 2020               

Omringd door de oneindige blauwe zee ligt Madeira. De drijvende tuin genoemd vanwege haar bloemenpracht door het hele jaar heen.  Afgewisseld door watervallen, ruige kliffen en natuurlijke baden, omringd door lavarotsen.  De in rood en wit geschilderde huisjes zullen een onuitwisbare indruk bij u achterlaten.  In een kleine gezellige groep geniet je samen van dit moois en kun je volledig tot rust komen met zon, zee en strand in.  Met als absoluut hoogtepunt het spotten van walvissen en dolfijnen in de Atlantische Oceaan.

NIEUWE REIS  

nog enkele plaatsen!

MAJESTUEUZE DONAU

9 dagen - vertrek op 8 september en 12 oktober 2020                 

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest.  

 

Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

NIEUWE REIS !

Israël en Jordanië 

9 dagen - 12 t/m 22 oktober 2020

Eén reis, twee landen en vele verhalen uit de Bijbel; dat is wat deze 11-daagse rondreis door Israël en Jordanië biedt.  Vele verhalen komen er tot leven.  Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het Meer van Galilea of de eeuwenoude stad Jeruzalem.  En in Jordanië de berg Nebo, waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land.  Beide landen beschikken ook over een ongekend natuurschoon. Het groene Galilea met z’n mooie bloemenvelden of Wadi Rum, één van de mooiste woestijnen ter wereld met diep rozerode kleuren, zijn zomaar twee voorbeelden van wat u gaat zien. Een bijzondere en afwisselende reis in het mooie Midden-Oosten!

UNIEKE COMBINATIE

Wandelen naar 

Santiago de Compostela 

11 dagen  -  10 t/m 20 juni

                      7 t/m 17 oktoberl 2020          

Heb je altijd al eens de caminho naar Santiago de Compostela willen lopen? Maar je ziet op tegen de lange etappes en het verblijf in eenvoudige hostels.  En eigenlijk heb je ook weer geen maand de tijd om de hele caminho te lopen. Ook wil je iets meer zien buiten de wandelroute om. 

Dan is deze wandelreis geknipt voor je.  Met iets meer comfort en gemak onderweg kun je de caminho als een echte pelgrim ervaren. Je loopt tijdens deze 11 daagse wandelvakantie de ‘Portugese caminho’ , ook bekend als de ‘Central Way of St. James’. 

VERTREKGARANTIE 

voor 50+ singles

KORFOE 

...waar Sissi ging kuren...  

8 dagen - 30 september t/m 7 oktober 2020 

Korfoe (Kerkira) is een van de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende Griekse eilanden. Al in de tijd waarin men nog over land en zee de eilanden moest bereiken,  behoorde Korfoe al tot de top 5 van de meest populaire reisbestemmingen. Keizerin Sissi van Oostenrijk (1837-1898) verbleef hier regelmatig vanwege de schone lucht. Het eiland heeft romantische baaitjes, groene heuvels en pittoreske stadjes, omgeven door een azuurblauwe zee en natuurlijk heel veel zon! Je treft hier een typisch Griekse sfeer,  vermengd met sporen van een eeuwenlange band met het vaste land van Europa. 

NIEUWE REIS !

Moskou en 

Sint Petersburg 

8 dagen - 15 augustus of 12 september 2020

In Rusland, het ‘land van uitersten’, vind je intrigerende steden:  machtig Moskou met het imponerende Kremlin en het Rode Plein en bruisend Sint Petersburg waar de roerige tsarentijd met alle pracht en praal opnieuw tot leven komt. Deze rondreis biedt een unieke kijk op de grootste Russische cultuurschatten.

Ook als je al eens in Rusland bent geweest, staat dit fascinerende land garant voor nieuwe ontdekkingen. De pracht en praal van de tsaren in St. Petersburg, de moderne skyline van Moskou, de eenvoud op het  platteland, wodka en ballet op het hoogste niveau. Rusland is een aanrader!

CULTUURREIS

Er volgen nog meer reizen .....

De groepsreizen vanuit  Nederland *) worden begeleid door een reisleider van Beleef ’t Samen of haar partner.  Voor een aantal reizen wordt voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers.  Tijdens de reizen worden de excursies veelal uitgevoerd onder begeleiding van professionele (NL) gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes.  
 

De genoemde reissom *) is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis met een minder aantal deelnemers doorgang kunnen vinden, zal er een beperkte toeslag worden geheven.  Hierover wordt in dit geval tijdig contact met u opgenomen. De reissom is altijd exclusief drankjes bij diners/lunches. Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen.  

De groepsreizen vanuit Nederland worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR/SGR partners van Beleef 't Samen Groepreizen.  

 

Zit er geen reis voor u bij?  Geen probleem, wij helpen u graag om uw droomreis te vinden of samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u dit wilt komen wij bij u thuis! 

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl