Algemene informatie

Algemene informatie & boekingen 

De aangeboden reizen van Beleef ’t Samen zijn gebaseerd op het “all in” principe.  Ofwel zijn inclusief vervoer/transfers, logies/ontbijt, beschreven excursies,  lunches en diners. Uitzonderingen hierop worden bij de reisomschrijving aangegeven. Tijdens de reis zijn voor uw eigen rekening de drankjes bij de maaltijden en persoonlijke uitgaven (zoals individueel taxivervoer).  

Elke reis van Beleef ’t Samen of haar partner wordt begeleid door een reisleider. Vanaf het vertrek tot aan de thuiskomst (bv. op de luchthaven)  is de reisleider uw gastheer. Voor een aantal reizen wordt een aantal weken voor vertrek een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de deelnemers. Tijdens deze bijeenkomst worden ook de laatste reisgegevens doorgesproken.
  
De excursies tijdens de reis worden merendeels uitgevoerd met professionele lokale gidsen, vaak met gebruikmaking van oortjes. Wij streven ernaar dat deze gidsen zoveel mogelijk Nederlandssprekend zijn. De reisleider organiseert ook zelf rondwandelingen of een bezoek aan een bezienswaardigheid. Ook adviseert en faciliteert de reisleider in eventuele besteding van vrije tijd. 

Genoemde reissommen zijn gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers aan de reis. Mocht de reis vanwege het aantal belangstellenden of een andere reden geen doorgang kunnen vinden,  wordt er uiterlijk 6 weken voor vertrek contact met u opgenomen. Er wordt  dan naar een alternatief gezocht of u ontvangt – indien de reissom reeds is voldaan – restitutie van de reissom.   

Reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen in de reissom. Indien u geen doorlopende reisverzekering heeft kunt u deze bij de inschrijving van de reis eventueel afsluiten via de Europeesche. 

 

De reizen worden uitgevoerd in samenwerking met ANVR,  SGR of STO touroperators  Op de uitvoering zijn de ANVR Reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing.  

Boekingsprocedure

Via het online reserveringsformulier kunt u zich inschrijven voor maximaal 2 personen.  Indien u met meerdere personen reist, vult u meerdere reserveringsformulieren in.  Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag,  zoals vermeld bij de reissom. Nadat u het reserveringsformulier heeft doorgezonden ontvangt u per email een bevestiging. 

 

Voor het maken van uw reservering vragen wij u uitsluitend de persoonsgegevens te verstrekken die wij en/of organisaties die uw reis samenstellen en/of uitvoeren hiervoor noodzakelijk achten. Wij hanteren hiervoor de regels die zijn gesteld in de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).   

Uiterlijk 6 weken vóór vertrek wordt u bevestigd of de reis gegarandeerd vertrek heeft. Indien de reis door geringe deelname niet kan doorgaan bieden wij u een alternatief aan.  Uw reservering is definitief bij ontvangst van de factuur/reisovereenkomst. Vanaf dat moment zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvangt u alle reis- en verblijfsgegevens van de reis.  

 

Privacy statement

   
 

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl