Reacties van onze gasten...

 

 D-Day Normandië - april 2022

De reis heeft aan alle verwachtingen voldaan. Deskundige informatie en prima organisatie. Jos en Co.

Geweldig mooie reismet vele interessante hoogtepunten. Veel dankvoor de goede zorgen van Jos en de mooie verhalen van Koen. Bob.   
 

Enorm bijzondere en interessante reis, Koen's uitleg was heel goed en maakten de bijzondere locaties nog bijzonderder. Niels en Mart. 

Zeer goed georganiseerde reis, perfecte voorbereiding. Reisinfo goed gedoseerd met prima documentatie. Prima hotel en strakke tijdsindeling. Vrije momenten zijn ook zeer gewaardeerd. Enrico en Liesbeth.  

Had het niet willen missen. Veel interessante zaken gezien en gehoord. Daarnaast was het ook erg gezellig. Fijne groep. Kees en Lenie. 

Perfect georganiseerd. Een absolute aanrader met dank aan Jos en Koen. Mart.  

Een hele mooie reis, zoveel gezien en gehoord, was fantastisch. Jan en Margriet. 

Een reis vol indrukken en informatie. Koen heeft hier een erg groot aandeel in !!!. Zeker aan te bevelen. Bedankt heren! Joke en Loes. 

Door de ogen van Koen heb ik als het ware "zelf" aan de bevrijding van Europa deelgenomen. Frederique. 

Geweldige informatie over de slag bij Normandië. Prettige reisleider en gids. 's Avonds ook fijne ontspanning. Mooie ervaring. Mia en Nelly. 

20220409 Groep II.jpg
20220410_100910.jpg
20220409 Omaha.jpg
20220409_174757.jpg
 

Kerstcruise december 2021

Wij hebben met de HS Emily Brontë een Kerstcruise gemaakt van Rotterdam naar Koblenz. Wat een luxe en verwennerij, Topklasse.


Leuke excursies, met als hoogtepunt Kerstconcert in Koblenz. 

Cruiseleaders en Crew heel behulpzaam en vriendelijk. Dit was er één met een diamanten randje!
 

En last but not least;  Jos Westgeest, onze reisagent, heeft ons veel uit handen genomen en geregeld. Met de Corona formulieren, gaf veel stress. Maar hij heeft alles in orde gemaakt!!! Klasse Jos, heel veel dank daarvoor. Alles voor herhaling vatbaar en dan wachten we zeker Niet tot de Kerst!!!

Nelly en Bea

fotos_keulen_by_night-shutterstock_663129634_normal.jpg
 

Krakau november 2021

Heel erg bedankt voor jouw goede adviezen, héérlijke adressen en lekker te eten, fantastische gidsen, mooie plekken, kortom Chapeau! Leny en Ria.

Voor het eerst met jullie mee, heb genoten, zeker voor een volgende keer! Greeth. 

Dankjewel voor de perfecte organisatie van deze fijne reis. Wim en Els. 

Je hebt ons een hele mooie reis laten beleven. Dankjewel Thea en Leo.

Hartelijk dank voor je zorgzaamheid. Wat ben je toch een attente man!

Marlies en Gerjanne. 

Het was weer fantastisch georganiseerd en ik heb genoten! Tot de volgende keer! Anneke. 

Krakau 2021 a
Krakau 2021 c

 D-Day Normandië - oktober 2021

Frits en ik hebben genoten en zullen zeker nog vaak nagenieten. Heel veel dank aan al onze reisgenoten en de unieke leiding. Top!! Frits en Iet.

Dank allen, mooie reis, indrukken en herinneringen. Verhalen om over na te denken en beelden om terug te kijken. Menno en Florian.   
 

Ik geniet na van een leerzame en heel ontspannen reis o.l.v. het "beste trio" en mijn medereisgenoten. Dank voor alle toegezonden foto's, Annelies. 

Een mooie reis met een randje van wat mensen elkaar aandoen. Het in herinnering houden lijkt mij een must. Succes met komende expedities en dank voor de voortreffelijke begeleiding. Ronald. . 

Het was wederom een reis om i n t e l i j s t e n.  Harry

Heel erg bedankt Koen voor alle indrukwekkende verhalen en Jos voor de goede zorg en organisatie van deze reis. Iedereen bedankt voor het fijne gezelschap. Jolande en Ruud. 

Het was een boeiende en indrukwekkende reis. Nelie en Rinus. 

Bedankt voor deze indrukwekkende en onvergetelijke reis met hele fijne ontmoetingen! Groetjes Suzan en Boet. 

20211016_172508.jpg
Pegasusbrug.jpg
20211019_110007.jpg
20211017_130425.jpg

 Krakau  november - december 2019

20191130_104621~2.jpg

Wij hebben genoten van de mooie reis. Wie weet zien we elkaar weer bij een georganiseerde reis van Jos. Hans en Greet.

Wat een onvergetelijke reis hebben wij gemaakt. Iedereen heeft hier aan bijgedragen.  Bedankt voor de fijne tijd met elkaar en Jos vooral voor de begeleiding. Els.  
 

Het was super en indrukwekkend. Hele bijzondere reis!! Willy. 

Hartelijk dank voor de begeleiding. Was fantastisch, mooie indrukwekkende dingen gezien. Jenny. 

Wij zijn over het algemeen geen "groepsreizigers", maar wat hebben wij genoten van deze reis. Uiteraard dankzij de gezellige groep waarmee wij op pad waren. En wat is het ontspannen reizen als alles zo perfect is geregeld. Dit soort tripjes smaken naar meer.  Hartelijke groet van Ard en Corrie.

Malta oktober 2019

Malta bleef ons verrassen tot het laatste moment. Anko en Janny

 

Een reis om nooit te vergeten. Dank voor alles.  Lies van B. 

 

Jos, het was geweldig.  Malta was een openbaring en ook oorverdovend. Joke en Corry. 

 

Jos, onvergetelijk! Bedankt! Willemien. 

 

Ik vond het een mooie reis! Bedankt voor je begeleiding. Jannie

 

Bedankt voor de gezellige reis. Nelleke. 

20191007_120411.jpg
20191003_115415.jpg
20191004_101542.jpg

Samos mei 2019

Voor de 3e maal in successie hebben wij met "Beleef 't Samen" onder jouw professionele begeleiding een inspirerende reis meegemaakt! Samos is een geweldig eiland. De organisatie was prachtig. Dank voor alles Karin en Pierre
 

Wat was alles geweldig, een hele mooie reis met gezellige mensen en jouw organisatie. Het zat goed in elkaar. Bedankt. lieve groet Thea

Het was mijn vuurdoop en mede dankzij jou had ik het vanaf het begin geweldig naar mijn zin. Ik heb genoten en veel gezien én het smaakt zeker naar meer. Christel

61299701_2291917007531750_50318432385630
20190525_110347.jpg

Het was een fantastische reis met heel veel indrukken, informatie, maar vooral gezelligheid! Ben bang dat je ons nog wel terug ziet. groetjes Josje B.
 

We hebben net ons laatste drankje en avondmaal op het eiland Samos gehad. Deze laatste dag was ook wéér fantastisch. Wat hebben we veel gezien tijdens deze ontdekkingstocht over het eiland. Langs de kust veel bloemen en uitzichten over de Egeïsche zee. Alle dagen waren geweldig, ik heb genoten. Dankzij jou voelt niemand zich alleen. Dat nodigt vanzelf weer in een volgende keer! groetjes Anneke v.R.

Het was weer heel gezellig in Samos Griekenland. Heerlijk gevaren, veel gezien en de vrije dagen op het strand super. Ben genoot alle dagen van het heerlijke buffet. groetjes Ben en Clazien