Wie zijn wij

inCollage_20190603_102821431.jpg
Wilt u niet met een groep op reis en u wenst advies over een bestemming? Als persoonlijk reisagent komen wij graag bij u thuis en maken wij vrijblijvend voor u een reisvoorstel. 
Wij kunnen voor u reserveren bij alle ANVR/SGR reisorganisaties.
 T 06 53 62 20 51 - somethingblue@travelcompany.nl   

Samen beleef je meer dan alleen.

 

Of je nu alleen bent of samen.... In een groep op reis gaan verrijkt je en verlegt je grenzen.  Je deelt je ervaringen met anderen en je ontmoet veelal nieuwe gezichten.  En daarnaast is het heerlijk ontspannen op reis gaan, omdat alles voor je geregeld is. Dus is elke vakantieminuut vooral "Genieten"!

Wat maakt de reizen van Beleef 't Samen nu zo anders?  

 

Allereerst zijn onze groepen niet groter dan 20-24 personen. Hier-door ontstaat er vrij snel onderling contact binnen de groep, dat weer bijdraagt aan de openheid en de sfeer tijdens de reis. Er is een bijzonder oog voor mensen die zich alleen aansluiten bij de groep.  

 

Als individuele gast heb je alle ruimte om jezelf te kunnen zijn binnen het groepsverband.  Het is dan ook mogelijk om tijdens de reis eigen keuzes te maken. 

Onze reisleider is ook uw gastheer. Hij zorgt ervoor dat uw reis zo voorspoedig mogelijk verloopt en aan uw verwachtingen voldoet. Hij adviseert en faciliteert in uw eventuele wensen binnen de mogelijkheden ter plaatse.


Beleef 't Samen staat voor een persoonlijke benadering, dat bijdraagt aan de individuele reisbeleving binnen het veilige groepsverband.  Onze reizen zijn daarom zeker geschikt voor

alleengaanden en ouderen. 

 

Hebt u vragen ?  Bel of mail ons gerust!  Zie Contact.    

                                         + + + + +

Je kunt ons volgen op http://instagram.com/beleeftsamen

                                  en http://facebook.com/beleeftsamen

Beleef_'t_samen_profiel-02.png