top of page

Reisplannen?

Graag gaan wij met uw wensen aan de slag om u een fantastische reis te bezorgen!  Of het nu gaat om een stedentrip of rondreis, een familieweekend of een luie vakantie…  Voor elke reis gaan wij - als uw persoonlijk reisagent - op zoek naar een invulling die bij u past en uw verwachtingen overtreft!
 

Uiteraard kunnen wij uw wensen telefonisch of per mail uitwisselen. Liever nog maken wij een afspraak om persoonlijk met u kennis te maken. Zo kunnen wij een nog beter beeld vormen van u als persoon en reiziger. En eventueel samen online of met de gids in de hand de mogelijkheden bekijken. Het gehele aanbod van reisorganisaties staat dan ook tot onze beschikking. Ook kunnen wij geheel op maat een reis voor u samenstellen.
 

Als u het eens bent met onze voorstellen blijven wij met u in contact vanaf de boeking tot de dag dat u weer thuiskomt van de reis. Zelfs na de reis, want uiteraard willen wij weten of alles aan uw verwachtingen heeft voldaan. Of liever nog, uw wensen heeft overtroffen. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op :  

 

Wilt u inspiratie opdoen? Dan nodigen wij u graag uit ons te volgen op Facebook en Instagram :  Something Blue Travel 
 

Graag tot ziens,
Something Blue Travel
Jos en Petra Westgeest

 

Wij zijn aangesloten bij The Travel Company en daardoor boekt u onder voorwaarden van de ANVR en SGR. Dit biedt u de zekerheid van deskundig advies, kwaliteit en veiligheid.  Beleef 't Samen en Something Blue Travel maken deel uit van VOF Something Blue Noordwijk. 
 

Something Blue Travel Jos en Petra Westgeest Personal Travel Agents (1).png

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

bottom of page