top of page

Nu dromen,  straks reizen.  Samen komen we er.

 

Vanwege het coronavirus worden er nog steeds reizen  geannuleerd. Afhankelijk van de ontwikkelingen wordt elke week beoordeeld of reizen wel of niet mogelijk zal zijn over 4 weken. Als de reis door de reisorganisator wordt geannuleerd ontvang je voor de betaalde reissom een zogenaamd “Corona-Voucher”,  waarmee je een volgende reis kunt boeken. De waarde van het voucher wordt gegarandeerd door de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR).  Voor reizen die niet door de reisorganisatie zijn geannuleerd gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Elke reis is anders van samenstelling, dus neem contact met ons op voor het juiste advies.

Wij houden ons voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen en reisadviezen. Wil je meer weten over het coronavirus?  Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft actuele informatie over het virus. ​

ANVR Coronavoucher.jpg
Veilig op reis.jpg

Veilig op reis

& coronavirus 

In een wereld waarin steeds minder grenzen zijn, is het niet vreemd dat ook virussen zich eenvoudig verplaatsen. Rond het coronavirus gaat er echter veel aandacht uit naar het opsporen en de bestrijding.

Persoonlijke hygiëne biedt echter de eerste bescherming tegen welk virus dan ook.  Zowel thuis, in het openbaar als op reis. Hiernaast zie je de belangrijkste handvatten.   

Tip: neem kleine flesjes desinfectiegel mee zodat je ook zonder water regelmatig je handen kunt reinigen - bv na het vasthouden van trapleuning of bedienen van een lift. 

<<houd overal 1,5 meter afstand van elkaar >>

bottom of page