• Petra Westgeest

Trastevere verrassend in Rome


Tijdens een vijfdaags verblijf in Rome werd naast de high lights Vaticaanstad en Klassiek Rome de wijk Trastevere bezocht. Aan het eind van een interessante wandeling van Piazza del Popolo via Trevi en Piazza Navona. Trastevere komt met name in de avond tot leven, met name in de gezellige pizzeria's en trattoria's. Beleef 't samen had de keuze laten vallen op Gli Amici, waar heerlijk werd gegeten en gedronken en nagepraat over de vele indrukken tijdens de wandeling door Rome.


                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com