• Thea Oostdam

Wat hebben wij genoten!


Wat heb ik genoten in Rome, een geweldige reis, maar wat een organisatie, ook toppie overal kaartjes voor, en waar je dan zomaar weer door kon lopen, dat was ook uniek, geen uren in de rij. Het weer was ook met ons allen, want je krijgt wat je verdient. Dus voor jullie (organisatie, red.) waren het hele brave mensen, en dat moet ik beamen, de reisgenoten waren ook gezellig, en geen clubvorming. Bedankt en ik zal er nog vaak aan terugdenken. Hartelijke groet, Thea.


                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com