top of page
  • Jos Westgeest

Speciale aandacht voor 50+ singles


Beleef 't samen richt zich vooral op het "samen beleven". De keuze van de bestemmingen en de ontmoeting met anderen maken samen de reis. In het bijzonder voelen alleengaanden of singles zich tot deze formule aangetrokken. Onder hen die niet bewust heeft gekozen voor het alleen gaan, bijvoorbeeld door het verlies van de partner, is er vaak enige schroom om met een groep op vakantie te gaan. De reisleiding van Beleef 't samen heeft extra aandacht voor het opnemen van de singles in de groep, die ook vaak niet groter is dan 20-24 personen.

Toch is er onder een groot aantal singles van 50Plus de behoefte om met "gelijken" op reis te gaan. Hiervoor introduceert Beleef 't Samen speciale reizen in samenwerking met NJOY 50Plus Reizen. Om te beginnen met een 8-daagse reis naar Madeira van 13 t/m 20 september a.s. Een ontdek en relaxvakantie vanuit een 5 sterrenhotel onder het motto "alles mag niets moet". Met als hoogtepunt het spotten van walvissen en dolfijnen. Deze reis heeft inmiddels vertrekgarantie gekregen.


bottom of page