• Jos Westgeest

Vier de kerstdagen op het water....


Voor de komende kerstdagen is er een enorme keuze aan riviercruises toegevoegd in ons aanbod. Veel alleengaanden kiezen ervoor de feestdagen buitenshuis door te brengen. Een cruisevakantie met volpension is een ideale invulling voor. Samen met onze partner Friendship Cruises bieden wij een gevarieerd programma op de rivieren in het hart van Europa. Naast de klassiekers op de Rijn en de Donau zijn er prachtige cruises te maken op de Rhône en Saone in Frankrijk en langs de Elbe in Noord-Oost Duitsland.


                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
designbypetraw@gmail.com