top of page
  • Foto van schrijverJos Westgeest

Nazomeren aan de Spaanse Costa

Lijkt het je geen heerlijk idee om de zomer nog even langer te laten duren? En waar anders dan in Spanje. Samen met Horizon Tours bieden wij een 12-daagse touringcarreisaan naar de Costa del Azahar, gelegen tussen de Costa Blanca en Dorada rondom Valencia.


Costa del Azahar strekt zich uit over 120 kilometer en kenmerkt zich door zandstranden, rotsen, boomgaarden en in het binnenland ruige bergen. En niet te vergeten de aangename aroma, verspreid door de vele sinaasappels die hier worden gekweekt.


Tijdens deze reis verblijft u in het 4* Gran Hotel Peñiscola in de plaats Peñiscola. Aan de Costa del Azahar kunt u genieten van rust en ruimte én de stedelijke gezelligheid. Kortom: het is een plek met voor ieder wat wils.


Het wordt een echte ontdek en relax vakantie. Niets moet, alles mag bij wijze van spreken. Je hebt veel tijd om heerlijk tot rust te komen. En ter afwisseling maken we gezamenlijk een aantal mooie en vooral gezellige excursies.


De reis wordt uitgevoerd in een Comfort Class touringcar. Met 2 overnachtingen op zowel heen- als terugreis en onderweg voldoende stops. De groep van deze reis zal uit 25 - 35 personen bestaan.Comments


bottom of page