top of page
  • Foto van schrijverJos Westgeest

Vaarwel 2023 - Welkom 2024

Het was even stil,  maar we hebben niet stilgezeten. Terwijl wij een aantal mooie reizen aan het uitvoeren waren naar Berlijn, Rome en Krakau, waren wij achter de schermen volop bezig voor het nieuwe seizoen.


Ons aanbod voor het 2024 is nog niet helemaal klaar, maar voorjaarsreizen willen wij alvast bij jullie onder de aandacht brengen. Naast het vliegtuig zullen wij in 2024 ook de touringcar gebruiken om op reis te gaan. 


Allereerst staat er een rondreis door het mystieke Jordanië op het programma. Deze reis staat onder leiding van een Nederlandse gids en laat u alle hoogtepunten zien van dit prachtige land. Per touringcar gaan we naar het Oostenrijkse Maria Taferl met een hotel met fantastisch uitzicht over de Donau,  vanwaar wij het Wiener Wald en Wenen zullen bezoeken. Tegen midzomernacht gaan wij een onvergetelijke rondreis maken door het zuiden van Noorwegen. Krijg je al kriebels..?  


Ga je liever naar de zon? Kijk dan bij onze ontdek- en relaxreizen naar het Meer van Ohrid (juni) of kijk uit naar onze reis naar Portugal (mei) of Malta (september). Je ziet dat er plannen genoeg zijn!  


Comments


bottom of page