top of page
8.png

Parels van de Bourgogne en de Provence 

Ontdek de charme van Frankrijk tijdens uw cruise over de Rhône en Saône. Reizen in comfort en stijl waar de Romeinse keizers jaloers op zouden zijn. Eten, wijn, kunst, architectuur, landschap en geschiedenis - het komt allemaal samen in Zuid-Frankrijk. Tussen Lyon en Chalon maakt u kennis met de rivier de Saône en de omliggende wijnstreek van de Beaujolais. Vanaf Lyon bevaart u vervolgens in zuidelijke richting de Rhône die uitmondt in de Middellandse Zee. Hier bevindt zich het natuurpark de Camargue. Natuurlijk meren we ook af in gezellige stadjes zoals Avignon en Arles. C’est magnifique!

  • 7 augustus - 18 september 2024

  • riviercruise -  8 dagen

  • transfer per luxe touringcar 

  • ***** hotelschip 

  • excursieprogramma

  • NL cruiseleiding  

De *****Amadeus Provence behoort tot de top van de rivier- cruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! 

Saone rivier, Lyon.webp

Reissom per persoon v.a. € 1698 inclusief vervoer per trein naar Lyon, verblijf in standaard cabine (16 m²) d/t met patrijspoort op het Haydndek en volpension aan boord.

Amadeus Provence A en B Cabine copy-1.webp

U kunt kiezen uit diverse type cabines met een panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 17 m² (zie foto). Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².  Voor deze cabines geldt een toeslag (v.a.  € 198 p.p.) op de reissom. 

Wij stellen graag offerte samen op basis van de gewenste en beschikbare cabine :  

Pont du Gard 02.webp

Reis- en vaarschema :

Dag 1 :   per touringcar  naar Lyon - inscheping en afvaart 

Dag 2 :   Macon - Chalons sur Saône - Beaujolais *)

Dag 3 :   Chalons sur Saône - Tournus -  Beaune en Bourgogne *) 

 

Dag 4 :   Stadstour Lyon *) - Lyon - Avignon  

Dag 5 :   Stadswandeling Avignon *)  - Avignon - Arles 

Dag 6 :   Arles en Camargue *)  - Arles - Chateauneuf du Rhône 

Dag 7 :   Gorge de l'Ardeche *) - Le Pouzin - Lyon

Dag 8 :   Ontscheping in Lyon - terugreis Nederland 

**) U kunt zich bij boeking reeds inschrijven voor deze excursies. Excursies variëren van € 35 - € 80 per persoon per excursie. 

Gorges de Ardeche 04.jpg
Rhône Saône  (2).jpg
bottom of page