Rome & Vaticaanstad 
met Castel Gandolfo  
9 t/m 14 november 2019

Rome blijft boeien. Of je nu voor het eerst gaat of er vaker bent geweest, de stad blijft indruk op je maken. Nergens anders zijn kerk en staat zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als in Rome. Het een kan ook niet zonder het ander. En dat samen met de overheerlijke keuken en een cappuccino op een zonnig terras maakt Rome tot een onvergetelijke ervaring. 

Tijdens deze zesdaagse reis ervaar je de stad in al zijn facetten. Vaticaanstad,  het klassieke Rome en de altijd gezellige antieke binnenstad rond het Piazza Navona. Uniek aan deze reis is een dagtocht naar het (ex-) buitenverblijf van de paus,  Castel Gandolfo,  dat sinds kort voor publiek is opengesteld.  En tussendoor heb je voldoende gelegenheid om zelf de stad te ervaren, op een terrasje of een van de vele pleinen en winkelstraten.   

Vanuit het *** Santa Prisca in het  gezellige stadsdeel Testaccio (naast Tratevere) verkennen wij de stad zowel te voet als met de de touringcar. Een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de stad met elke avond genoeg vertier in de directe omgeving.

  

Reissom per persoon € 995 inclusief vliegreis, logies/ontbijt en een uitgebreid excursieprogramma.  Toeslag eenpersoonskamer €150.

Gem. temperatuur in november:  18 - 20 gr.    

                Beleef 't Samen Groepsreizen - Something Blue Travel Noordwijk

Bellen

071 - 361 94 95

Jos: 06-536 220 51

Contact

info@beleeftsamen.nl

somethingblue@travelcompany.nl


Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Beleef 't Samen
op Social Media

© 2019
Design by Petra
design@somethingblueevents.nl