top of page
seine nwe datum_edited.jpg

Cruisen door het historisch hart van Frankrijk 

Een cruise over de Seine is een cruise vol hoogtepunten! U geniet iedere morgen van de prachtige uitzichten in uw comfortabele kamer aan boord van uw varende hotel, geniet van tongstrelende menu's van de chefkok en beleeft de meest bijzondere excursies. De Seine is een van de mooiste en beroemdste rivieren van Europa. De populairste bestemming is natuurlijk de hoofdstad van Frankrijk; Parijs. Hier geniet u van prachtige bezienswaardigheden, waarmee een blik op de Eiffeltoren natuurlijk niet zal ontbreken. Het wereldberoemde paleis van Versailles, de ‘museumstad’ Rouen en de pittoreske havenstad Honfleur zijn slechts enkele van de hoogtepunten die tijdens deze reis zullen worden bezocht. In de prachtige regio Normandië passeert u  indrukwekkende château’s. Normandië is een belangrijk onderdeel van de Europese geschiedenis, mede door de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een dagexcursie naar de invasiestranden mag dan ook zeker niet ontbreken! 

De *****Amadeus Diamond behoort tot de top van de rivier- cruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! 

                     5 juli 2023
   -  8 dagen inclusief touringcarvervoer   - 
Parijs en Seine (10).JPG

Reissom per persoon €1498 inclusief vervoer per touringcar naar Passau, verblijf in standaard cabine (16 m²) d/t en volpension aan boord.

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 17 m² (zie foto). Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26 m².

 

U kunt de riviercruise ook uitbreiden met een aantal dagen Parijs of kiezen voor een treinreis in plaats van de touringcar.   

Wij stellen graag offerte samen op basis van beschikbare cabines :  

20211019_154517.jpg

Reis- en vaarschema :

Dag 1 :   per luxe touringcar naar Parijs - inscheping en afvaart

 

Dag 2 :   verblijf in Parijs :  verschillende excursies in de stad *)

Dag 3 :   Parijs - Les Andelys :  excursie Giverney (Monet *)

Dag 4 :   Le Havre : excursie naar Etretat of Honfleur *)

Dag 5 :   Le Havre - Caudebec en Caux :  invasiestranden *) 

Dag 6 :   ochtendvaart naar Rouen *) 

Dag 7 :   ochtendvaart naar Auvers sur Oise (Van Gogh *)

Dag 8 :   aankomst in Parijs - ontscheping en retour Nederland.

*) U kunt zich bij boeking reeds inschrijven voor deze excursies. Excursies variëren van € 35 - € 135 per persoon per excursie. 

Rouen 04.webp
NBR riviercruises.jpg
bottom of page