top of page
7.png
  • 10 juli 2024 (NL boordtaal)

  • 3 april - 29 mei - 18 september 2024

  • riviercruise -  8 dagen

  • transfer naar Parijs per touringcar

  • ***** hotelschip 

  • excursieprogramma

  • NL cruiseleiding

  • verlenging mogelijk in Parijs

Cruisen door het historisch hart van Frankrijk 

Een cruise over de Seine is een cruise vol hoogtepunten! U geniet iedere morgen van de prachtige uitzichten in uw comfortabele kamer aan boord van uw varende hotel, geniet van tongstrelende menu's van de chefkok en beleeft de meest bijzondere excursies. De Seine is een van de mooiste en beroemdste rivieren van Europa. De populairste bestemming is natuurlijk de hoofdstad van Frankrijk; Parijs. Hier geniet u van prachtige bezienswaardigheden, waarmee een blik op de Eiffeltoren natuurlijk niet zal ontbreken. Het wereldberoemde paleis van Versailles, de ‘museumstad’ Rouen en de pittoreske havenstad Honfleur zijn slechts enkele van de hoogtepunten die tijdens deze reis zullen worden bezocht. In de prachtige regio Normandië passeert u  indrukwekkende château’s. Normandië is een belangrijk onderdeel van de Europese geschiedenis, mede door de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een dagexcursie naar de invasiestranden mag dan ook zeker niet ontbreken! 

De *****Amadeus Diamond behoort tot de top van de rivier- cruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! 

Parijs en Seine (6).jpg

Reissom per persoon v.a. € 1598 inclusief vervoer per touringcar naar Parijs, verblijf in standaard cabine (16m²) d/t en volpension aan boord. 

Parijs en Seine (2).jpg

U kunt kiezen uit diverse type cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. De A- en B-cabines zijn 17m² (zie foto). Tevens zijn er Royale suites boekbaar van maar liefst 26m². Voor deze cabines geldt een toeslag    - v.a. € 198 p.p. - op de reissom. 

U kunt de riviercruise ook uitbreiden met een aantal dagen Parijs of kiezen voor een treinreis in plaats van de touringcar.  

Wij stellen graag offerte samen op basis van de gewenste en  beschikbare cabines :  

Etretat 07.webp

Reis- en vaarschema :

Dag 1 :   per luxe touringcar naar Parijs - inscheping en afvaart

 

Dag 2 :   verblijf in Parijs :  verschillende excursies in de stad *)

Dag 3 :   Parijs - Les Andelys :  excursie Giverney (Monet *)

Dag 4 :   Le Havre : excursie naar Etretat of Honfleur *)

Dag 5 :   Le Havre - Caudebec en Caux :  invasiestranden *) 

Dag 6 :   ochtendvaart naar Rouen *) 

Dag 7 :   ochtendvaart naar Auvers sur Oise (Van Gogh *)

Dag 8 :   aankomst in Parijs - ontscheping en retour Nederland.

*) U kunt zich bij boeking reeds inschrijven voor deze excursies. Excursies variëren van € 20 - € 110 per persoon per excursie. 

De cruise kan ook in omgekeerde volgorde worden gevaren. 

Rouen 04.webp
Seine  (2).jpg
bottom of page