top of page
  • Foto van schrijverPetra Westgeest

Krakau

Krakau, met zijn romantische middeleeuwse binnenstad is één van de mooiste steden van Europa. Met als visitekaartje  de Grote Markt met de Lakenhallen en de Mariakerk, waaromheen vanaf begin november de vele kramen worden opgesteld voor de beroemde kerstmarkt van Krakau. De wijk Kazimierz is vandaag de dag de meest opwindende wijk van Krakau - een bruisende, Boheemse wijk vol met historische bezienswaardigheden, sfeervolle cafés en kunstgalerijen. Ook bekend om zijn associaties met Schindler en Spielberg. Onlosmakelijk verbonden aan Krakau is een bezoek aan Auschwitz en het Schindler Museum.  Een schrille tegenstelling,  die je stil maakt en doet beseffen wat de Tweede Wereldoorlog hier heeft betekend.


Tijdens deze 5- daagse reis laten wij u alle gezichten van Krakau zien;  de rijke geschiedenis van de stad, de verwevenheid met de Poolse tradities, de relatie met de holocaust en muzikale trots van Polen, Frédéric Chopin. 


Meer informatie en/of direct boeken -> www.beleeftsamen.nl/krakau


Liever nog even contact, bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook info@beleeftsamen.nl


Comments


bottom of page